ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ! REGAL AGE CONTROL σειρά περιποίησης προσώπου

Η σειρά περιποίησης προσώπου REGAL AGE CONTROL συνδυάζει δύο αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησης ρυτίδων, τις τεχνολογίες  Botox Effect και Hyaluron Lift.

To Botox Effect επιτυγχάνεται με τη χρήση του εξαπεπτιδίου Argireline που επιδρά στη σύσπαση των μυών του προσώπου, λειαίνοντας και τις πλέον βαθιές ρυτίδες. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό του Botox.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα δομικό συστατικό του δέρματος και του συνδετικού ιστού. Επιδρά με τα μόρια του νερού και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας και την ελαστικότητα στο δέρμα. Με την γήρανση μειώνεται σημαντικά η παράγωγη του υαλουρονικού οξέος και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του.

Για να αναστραφεί αυτή την διαδικασία και να επιτευχθεί η αναδόμηση του δέρματος χρησιμοποιείται η μέθοδος Hyaluron Lift, που αποσκοπεί στην εισαγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Αυξάνοντας την ποσότητα του υαλουρονικού οξέος το δέρμα ανακτά την ελαστικότητα του και μειώνεται το βάθος των ρυτίδων. Επίσης το υαλουρονικό οξύ διατηρεί την υγρασία σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος αποτρέποντας την αφυδάτωση του.